Item, "Синий" = Enable javascript,,,, "bb_color_blue" & Go to page, "javascript:(function(){ var u=document.createElement('U');u.style='text-decoration:none;background-color:#0000FF;color:#FFFFFF';getSelection().getRangeAt(0).surroundContents(u);getSelection().removeAllRanges()})()" Item, "Фиолетовый" = Enable javascript,,,, "bb_color_purple" & Go to page, "javascript:(function(){ var u=document.createElement('U');u.style='text-decoration:none;background-color:#800080;color:#FFFFFF';getSelection().getRangeAt(0).surroundContents(u);getSelection().removeAllRanges()})()" Item, "Красный" = Enable javascript,,,, "bb_color_red" & Go to page, "javascript:(function(){ var u=document.createElement('U');u.style='text-decoration:none;background-color:#FF0000;color:#FFFFFF';getSelection().getRangeAt(0).surroundContents(u);getSelection().removeAllRanges()})()" Item, "Зелёный" = Enable javascript,,,, "bb_color_green" & Go to page, "javascript:(function(){ var u=document.createElement('U');u.style='text-decoration:none;background-color:#008000;color:#FFFFFF';getSelection().getRangeAt(0).surroundContents(u);getSelection().removeAllRanges()})()" Item, "Оранжевый" = Enable javascript,,,, "bb_color_orange" & Go to page, "javascript:(function(){ var u=document.createElement('U');u.style='text-decoration:none;background-color:#FFA500;color:#000000';getSelection().getRangeAt(0).surroundContents(u);getSelection().removeAllRanges()})()" Item, "Жёлтый" = Enable javascript,,,, "bb_color_yellow" & Go to page, "javascript:(function(){ var u=document.createElement('U');u.style='text-decoration:none;background-color:#FFFF00;color:#000000';getSelection().getRangeAt(0).surroundContents(u);getSelection().removeAllRanges()})()" Item, "Серый" = Enable javascript,,,, "bb_color_gray" & Go to page, "javascript:(function(){ var u=document.createElement('U');u.style='text-decoration:none;background-color:#808080;color:#FFFFFF';getSelection().getRangeAt(0).surroundContents(u);getSelection().removeAllRanges()})()" Item, "Голубой" = Enable javascript,,,, "bb_color_light_blue" & Go to page, "javascript:(function(){ var u=document.createElement('U');u.style='text-decoration:none;background-color:#00FFFF;color:#000000';getSelection().getRangeAt(0).surroundContents(u);getSelection().removeAllRanges()})()" |