amr_now
Gold Member | Редактировать | Профиль | Сообщение | Цитировать | Сообщить модератору sabio По кнопке: Код: [Browser Button Menu Bar] Submenu, MI_IDM_TABS_AND_WINDOWS, Tabs O Menu Submenu, MI_IDM_PAGE_TOOLS, Page Tools O Menu Submenu, SI_PRINT_BUTTON_TEXT, Print Menu,, "Print document" = Show popup menu, "Print Menu" --------------------1 Submenu, M_BROWSER_MENU_BAR_BOOKMARKS, Browser Bookmarks Menu, , "Menu Bookmarks" Include, Browser Tools Common Menu Submenu, M_WIDGET_MENU, Runtime Browser Widgets Menu, , "Menu Widgets" Item, M_VIEW_HOTLIST_MENU_NOTES = Manage, "notes",,,"Menu Notes" Feature Mail-Chat, --------------------2 Item, M_TOOLS_MAIL_AND_CHAT = Manage accounts Feature Mail, Submenu, M_BROWSER_MENU_BAR_MAIL, Browser Mail Menu, , "Menu Mail" Feature Chat, Submenu, M_BROWSER_MENU_BAR_CHAT, Browser Chat Menu, , "Menu Chat" Feature Mail-Chat, Item, M_VIEW_HOTLIST_MENU_CONTACTS = Manage, "contacts",,,"Menu Contacts" --------------------3 Submenu, M_MENU_BAR_FEEDS_SUBMENU, Browser Feeds Menu, , "Menu Feeds" --------------------4 Submenu, MI_IDM_SETTINGS, Prefs O Menu Submenu, M_BROWSER_MENU_BAR_HELP, Browser Help Menu,,,"Menu Info" --------------------5 Item, M_MENU_SHOW_MENU_BAR = Enable menu bar,,,, | Disable Menu Bar, , , M_MENU_HIDE_MENU_BAR, Item,69896 = Hide opera, 1 --------------------6 Item, 51099 = Work offline | Work online Item, MI_IDM_CLEAR_PERSONAL_INFORMATION = Delete private data --------------------7 Item, 50006 = Exit,,,,"Close Page" ;Platform Windows, BreakItem ;Platform Windows, Include, Browser Menu Bar | Настройки: Код: [Prefs O Menu] Item, 70699 = Customize toolbars, -1,,,"Label Funny" Item, 50394 = Show preferences, -1,,,"Label Valuable" Item, -1066549444 = Show preferences, 24,,,"Label Valuable" & Rename menu setup --------------------1 Submenu, 69889, Advanced Tools Menu= Show popup menu, "Advanced Tools Menu",,,"Label Important" Submenu, 162000, Quick Preferences Menu = Show popup menu, "Quick Preferences Menu",,,"Label Important" --------------------2 Submenu, 69682,View Hotlist Menu = Show panel, -1 | Hide panel, -1 | Set alignment, "hotlist", 0 Submenu, 69683,View Toolbars Menu Submenu, 67403,Skin Menu = Show Popup Menu,Skin Menu,,,"Label Funny" Submenu, 621616780,Color Scheme Menu = Show Popup Menu,Color Scheme Menu,,,"Label Funny" ;--------------------1 ;Item, 51099 = Work offline | Work online ;Item, MI_IDM_CLEAR_PERSONAL_INFORMATION = Delete private data --------------------3 ; Import & export should be a wizard, not a submenu Submenu, M_FILE_MENU_IMPORT_AND_EXPORT, Browser ImportExport Menu | Надо с почтой ещё разобраться. Неправильно три пункта в главное меню выносить. |