ALeXkRU
Platinum Member | Редактировать | Профиль | Сообщение | Цитировать | Сообщить модератору
Цитата: Надеюсь,её заставят извиниться перед судьёй на вышке. | ой не факт... она ж ещё во время скандала начала продвигать модную тему про "это всё потому, что я женщина".. и уж потом и на пресс-конференции развила: Цитата: "There are men out here that do a lot worse, but because I'm a woman, you're going to take this away from me?" Williams said. "That is not right." "I've seen other men call other umpires several things," she added later in her mandatory news conference. "I'm here fighting for women's rights and for women's equality and for all kinds of stuff. For me to say 'thief' and for him to take a game, it made me feel like it was a sexist remark. "He's never taken a game from a man because they said 'thief.' "For me it blows my mind. But I'm going to continue to fight for women," said Williams... | оказывается, это всё потому, что - борцунья с секзизмом. И она продолжит сей героический труд (хоть и не люблю этот смайл) - Добавлено: хмм.. или я проглядел, или Рамосу приз не вручали на награждении... | Всего записей: 11892 | Зарегистр. 03-12-2003 | Отправлено: 08:41 09-09-2018 | Исправлено: ALeXkRU, 08:42 09-09-2018 |
|