18 листопада вийшла у світ перша концертна платівка групи "Океан Ельзи" - "tvій формат". Цей альбом - аудіоверсія концерту "Океану Ельзи" в телепрограмі "tvій формат" на музичному каналі М1. До альбому "tvій формат" ввійшли п'ять композицій з платівки "Янанебібув" і п'ять композицій з "Суперсиметрії", а також пісня "Весна", яка до цього часу виходила тільки на збірках. На альбомі "tvій формат", фанів "Океану Ельзи" очікує приємний сюрприз: бонус-треком видано відому з реклами композицію «Я їду додому». Треклист платівки складається з пісень "Дівчина" (з іншого життя), "Холодно", "Мало Мені", "Поясни", "Етюд", "Сосни", "Мене", "Для Тебе", "Невидима сім'я", "Весна", "Віддам". Головна причина, з якої група "Океан Ельзи" вирішила випустити платівку "tvій формат", дуже проста. Після запису програми на М1 стало очевидним, що багато композицій в акустичному аранжуванні звучать зовсім по-іншому, ніж на альбомах. Це новий саунд і безсумнівно, що ці версії мають право на самостійне існування. Була й ще одна причина для випуску альбому "tvій формат" - бажання продемонструвати слухачам більш зрілий дорослий "Океан Ельзи". Альбом пронизаний зовсім іншою атмосферою, незвичною для тих прихильників групи, які чули "Океан Ельзи" на великих концертах. Запис зроблено практично без студійних ефектів, що дає змогу судити про рівень виконавчої майстерності музикантів. Презентація нової програми та першого концертного альбому Океану Ельзи відбудеться 2 грудня. Про час та місце проведення буде оголошено додатково. |